Lehdet

Lehdistä

Pop Median historian juuret ovat vuodessa 1975, jolloin musiikkilehti Soundi perustettiin.

Tänä päivänä yhtiö kustantaa neljää korkealaatuista aikakauslehteä, jotka ovat kaikki oman segmenttinsä johtavia julkaisuja. Musiikkilehdet ovat Soundi ja Inferno. Lisäksi Pop Media julkaisee elokuvalehti Episodia ja laajapainoksista erikoisjulkaisua Festarilehteä.

Pop Median lehdet tavoittavat kymmeniä tuhansia intohimoisia musiikin ja elokuvien ystäviä, joilla on erittäin vahva lukijasuhde tilaamaansa lehteen.

Mediakortit & mainonta

Löydät lehtiemme mediakortit tästä alta. Lue lisää lehtimainonnasta täältä.


Tilaajapalvelu

Tilauksiin liittyvät asiat.

Uudet tilaukset ja osoitteenmuutokset teet kätevimmin lehtikohtaisilla palvelusivuilla. Palvelusivuilta näet myös tilaushinnat ja ilmestymistiheydet.

Tilaajapalvelun yhteystiedot.

Pop Media Oy / Tilaajapalvelu, Fredrikinkatu 42, 00100 Helsinki

03 4246 5302 (Arkisin klo 9-16) [email protected]

Kestotilauksen säännöt.

Kestotilaus jatkuu automaattisesti valitun laskutusjakson mukaisesti voimassaolevaan kestotilaushintaan, joka on aina edullisempi kuin määräaikaistilaus. Kestotilauksen voi irtisanoa milloin tahansa.

Osoitteenmuutos tai tilauksen peruutus.

Osoitteenmuutokset ja peruutukset tulevat voimaan viimeistään yhden lehden ilmestymisen jälkeen. Tilauksen peruutus on veloitukseton, kun peruutus tehdään seitsemän vuorokauden kuluessa ensimmäisen lehden saapumisesta (KSL). Muussa tapauksessa asiakas on velvollinen maksamaan saamansa lehdet. Osoitteita voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin (HRL).