RAKKAUDESTA ELOKUVIIN – ELOKUVAMEDIA EPISODI TÄYTTÄÄ 20 VUOTTA

Elokuvien ja suoratoistosisältöjen ykkösmedia Episodi täyttää 20 vuotta. Aikakauslehtenä aloittaneen Episodin ensimmäinen numero ilmestyi 5.12.2003 ja lehden ensimmäisenä päätoimittaja toimi Juhani Nurmi. Vuodesta 2005 alkaen päätoimittajuudesta on vastannut nykyinen päätoimittaja Jouni Vikman

Sisältöjä tuotetaan edelleen samasta intohimosta ja rakkaudesta elokuvia kohtaan kuin 20 vuotta sitten. Teatterielokuvat ja tallenteet ovat saaneet vuosien varrella rinnalleen suoratoisto- ja tv-sisällöt, ja tällä hetkellä Episodi on suositumpi kuin koskaan aikaisemmin. Lokakuussa Episodin verkkosivuilla vierailtiin lähes 4,5 miljoonaa kertaa ja uniikkeja kuluttajia Episodi tavoittaa kuukausittain yli miljoona. 

Ruotsissa on myös aihetta juhlaan, kun Episodin sisarmedia MovieZine täytti hiljattain niin ikään 20 vuotta. Moviezinen kävijämäärät ovat olleet pitkään myös nousussa, ja yrityskaupan myötä Ruotsin suurin elokuvamedia on päässyt hyödyntämään Pop Median toimituksellista ja teknologista osaamista. Katso ketä valkokankailta tuttuja näyttelijöitä bongaat MovieZinen 20v-showreelista.

Tämä vuosi on ollut myös suurelokuvien juhlaa. Christopher Nolanin Oppenheimerin ja Martin Scorsesen Killers of the Flower Moonin jälkeen elokuvafanit pääsevät nauttimaan mestariohjaaja Ridley Scottin eeppisestä suurelokuvasta Napoleon (ensi-ilta 22.11.). Joaquin Phoenix esittää pääroolissa Ranskan sotaisaa keisaria. Luvassa on näyttäviä taistelukohtauksia sekä kilvoittelua vallasta ja rakkaudesta. Kevyempää seikkailua ja valtataistelua tarjoaa puolestaan Nälkäpeli-saagan esiosa Balladi laululinnuista ja käärmeistä (17.11.). Loppuvuoden odotetuimpiin valkokangasuutuuksiin kuuluu myös Vonkka (8.12.), joka pohjautuu Jali ja suklaatehdas -kirjan hahmoihin. Taikuria ja suklaatehtailijaa esittää Timothée Chalamet. Ja tässä vain muutama esimerkki loppuvuoden elokuvatarjonnasta.Episodin verkkosivu tarjoaa monipuolisia markkinointiratkaisuja yksittäisistä kampanjalähdöistä pitkäaikaisiin kumppanuuksiin. Sosiaalisen median kanavat tukevat verkkonäkyvyyttä ja Episodi-lehti ilmestyy ensi vuonnakin 12 kertaa. 

Hyppää positiiviseen nosteeseen mukaan ja kysy rohkeasti lisää yhteistyömahdollisuuksista.

Lisätiedot media@popmedia.fi, pyydä tarjous tai soita Mikko Mali 050 560 1750