EHKÄPÄ SUOMEN PARAS LEFFAPODCAST

Ehkäpä Suomen Suomen paras leffapodcast, ainakin jos meiltä itseltä kysytään. Nyt myös Helsingin Sanomat on nostanut Tuomiolla-podcastin sisällön esiin seuraavasti. 

EPISODI-LEHDEN kustantamaa Tuomiolla-podcastia on julkaistu jo pitkälti yli 300 jaksoa, joten kyseessä on yksi maamme pitkäikäisimmistä podcasteista. Tätä nykyä vakiopanelisteina ajankohtaisista elokuvamaailman aiheista keskustelevat Niklas Tirkkonen, Jussi Huhtala ja Jouni Vikman. Vaikka kaikki Tuomiolla-podcastin tekijät ovat myös elokuvakriitikoita, niin tämän podcastin ideana on nimenomaan rennon letkeä keskustelu elokuvista. Syvällisemmät kritiikit löytyvät lehden palstoilta.

Hauskaa on se, että keskustelijoille taide-elokuvat ja kertakäyttöhömppä ovat yhtä relevantteja puheenaiheita. Elokuva on herroille itseisarvo, oli se sitten lajityypiltään tai laadultaan mitä tahansa.

Usein kiinnostavinta keskustelua synnyttävät juuri kehnot elokuvat. Panelistit äimistelevät esimerkiksi Hollywood-käsikirjoitusten pöhköyttä tai elokuvatähtien loputonta rahanhimoa, joka johtaa myötähäpeää aiheuttaviin lopputuloksiin.

Tuomiolla-podcastista julkaistaan uusi jakso joka viikonloppu.

Podcast on kuunneltavissa suosituimmissa podcast-palveluissa. Kysy Pop Median asiantuntijoilta lisää, kuinka brändisi voi kuulua ehkäpä Suomen parhaassa leffapodcastissa.

Lisätiedot media@popmedia.fi, pyydä tarjous tai soita Mikko Mali 050 560 1750