TERVETULOA ELOKUVAVUOTEEN 2024 – HYPPÄÄ MUKAAN POSITIIVISEEN NOSTEESEEN

Elokuvavuosi 2023 päättyi positiivisissa tunnelmissa, kun vuoden kokonaiskatsojamäärä oli elokuvateattereissa Suomen elokuvasäätiön mukaan 7,2 miljoonaa katsojaa ja 24 % suurempi kuin edellisenä vuonna.

Vuosi 2023 oli menestyksekäs myös elokuvamedia Episodille, jonka verkkosivuston Episodi.fi kokonaiskävijämäärä kasvoi 31% edellisestä vuodesta. Episodi tavoittaa jo noin 1.3 miljoonaa suomalaista kuukausittain.

Alkanut elokuvavuosi 2024 näyttää myös erittäin hyvältä ja tuo mukanaan useita kiinnostavia valkokangasensi-iltoja.

Dyyni: osa kaksi siirtyi viime syksyltä tämän vuoden helmikuun lopulle, mutta pian fanien odotus on päättynyt. Frank Herbertin klassisen tieteisromaanin tarina jatkuu Denis Villeneuven ohjaamana.

Toukokuussa jatkoa saa toinenkin tieteissaaga, jonka maailma on kuitenkin aivan erilainen. Furiosa on Mad Max -elokuvasarjan esiosa, jossa nimiosaa esittää Anya Taylor-Joy. Ensi-ilta toukokuussa.

Lieneekö sattumaa vai tämän ajan ilmiö, mutta monet odotetut elokuvat ovat jatko-osia: vuonna 2024 tulossa on muun muassa kakkososat menestyselokuville Gladiator ja Joker sekä lisää jatkoa Ghostbusters-elokuvasarjalle.

Eikä pidä unohtaa kotimaisia elokuvia. Rakastettuun kirjasarjaan perustuva suurelokuva Myrskyluodon Maija saa ensi-iltansa 19. tammikuuta. Toinen odotettu kotimainen elokuvatapaus on Miia Tervon ohjaama Ohjus, joka kertoo kansainvälisestä selkkauksesta Lapissa 1980-luvulla. Elokuvan ensi-ilta on 2. helmikuuta.

Entä suoratoiston uutuudet? True Detective on viime vuosien parhaita rikossarjoja. Uusi neljäs kausi, alaotsikoltaan Night Country, alkoi 15. tammikuuta HBO Maxilla. Kiinnostaviin uutuuksiin kuuluu myös Disney Plussan eeppinen samuraisarja Shogun, joka alkaa helmikuun lopulla.

Episodin verkkosivu tarjoaa monipuolisia markkinointiratkaisuja yksittäisistä kampanjalähdöistä pitkäaikaisiin kumppanuuksiin ja sosiaalisen median kanavat ja podcast tukevat verkkonäkyvyyttä.

Hyppää positiiviseen nosteeseen mukaan ja kysy rohkeasti lisää yhteistyömahdollisuuksista.

Lisätiedot media@popmedia.fi, pyydä tarjous tai soita Mikko Mali 050 560 1750