ELOKUVAT, MUSIIKKI JA PELAAMINEN KIINNOSTAVAT KULUTTAJIA MYÖS KESÄLLÄ

Elokuvat, suoratoistosisällöt, musiikki ja videopelaaminen kiinnostavat kuluttajia ympäri vuoden, eikä kesä tee tähän poikkeusta. Kun osan medioista kulutus vähenee suomalaisten siirtyessä kesälomillaan joka niemeen, notkoon ja laiturin nokkaan, Pop Median kanavissa liikenne pysyy vuodesta toiseen korkealla tasolla myös kesäkuukausina. 

Panostamalla kohderyhmämediaan nostat brändisi viihteen eturiviin ja samaan mediaympäristöön kesän suurimpien elokuvien, valovoimaisimpien kotimaisten ja kansainvälisten artistien sekä mielenkiintoisimpien pelijulkaisuiden ja tapahtumien rinnalle. Medioiden positiivinen noste tarttuu toimialasta riippumatta mukana oleviin brändeihin, ja Pop Median monipuoliset digitaalisen markkinoinnin ratkaisut saavat tuloksia aikaiseksi. Tällä hetkellä erityisesti video- ja natiivimainonnan ratkaisuja kysytään paljon.

Jos olet siinä onnellisessa asemassa, että kaikki kesän markkinointisuunnitelmat on jo tehty, niin nyt on hyvä aika sparrailla loppuvuoden suunnitelmista Pop Median asiantuntijoiden kanssa. Hyviä ideoita kannattaa aina kysyä, ne eivät maksa mitään.

Kesän odotetuimpia uutuuksia ovat valkokankailla muun muassa Indiana Jones and the Dial of Destiny, Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One ja tietysti Barbie-elokuva. Syyskuussa valkokankailla nähdään Aki Kaurismäen odotettu Kuolleet lehdet, joka voitti juuri Cannesin elokuvajuhlilla juryn palkinnon. 

Elokuvista ja suoratoistosisällöistä raportoiva Episodi teki toukokuussa kaikkien aikojen ennätyksen yhden päivän käyntimäärässä mitattuna, joten Episodin kasvulle ei näy vieläkään loppua. 

Suomen elokuvasäätiön kokoaman Elokuvavuosi 2022 -julkaisun mukaan suomalaiset kävivät viime vuonna elokuvissa 5,8 miljoonaa kertaa, mikä tekee 1,05 elokuvissakäyntiä per asukas.  Montako ensi-iltaa sinä näit valkokankaalta yhteensä 217 viime vuoden ensi-illasta? 

Festarikesä on myös jo saatu hyvään vauhtiin, ja mielenkiintoisista tapahtumista ja artisteista vinkkasimmekin jo huhtikuun puolella. Pop Median musiikkimedioita Soundia, Infernoa ja Rumbaa seuraamalla pysyt mukana tapahtumakesän viimeisimmistä käänteistä. Nähdään kesätapahtumissa ympäri Suomen. 

Kysy rohkeasti Pop Median asiantuntijoilta lisää kuinka brändisi nostetaan viihteen eturiviin.

Lisätiedot media@popmedia.fi, pyydä tarjous tai soita Mikko Mali 050 5601750