Festarikesä lähestyy – tavoita tapahtumakävijät tehokkaasti!

Kesä lähestyy kovaa vauhtia ja uskallamme jopa väittää, että tulossa on kaikkien aikojen festarikesä. Pop Median musiikkimediat Soundi, Inferno ja Rumba ovat jälleen aktiivisesti menossa mukana ja kertovat mielenkiintoisimmat menovinkit ja uutiset ennakkoon.

Keikkakalenteri Meteli listaa keikat ja festarit yhteen paikkaan verkossa, ja tapahtumia löytyy Metelistä tällä hetkellä lähes 2000. Vuoden odotetuin yksittäinen julkaisu, Festarilehti, kertoo kesän parhaat menovinkit printtimuodossa toukokuussa.

Mediamme tarjoavat helpon ja hyvin kohdistetun ratkaisun tapahtumista ja festareista kiinnostuneen kohderyhmän tavoittamiseksi.

Kuluttajilla on heti alkukesästä runsaudenpulaa tapahtumien suhteen, kun samana viikonloppuna rokataan Rockfestin tahtiin Hyvinkäällä ja nautitaan Sidewaysin monipuolisesta tarjonnasta Helsingissä. Soundi on vahvasti molemmissa tapahtumissa mukana, ja Pop Median toimistolla odotetaan erityisellä innolla Panteran ja Interpolin keikkoja.

Provinssin Chemical Brothers, Kesärauhan Glass Beams, Ilosaaren Years & Years, Flow Festivalin Wizkid ja Pori Jazzin Sam Smith ovat myös alleviivattu tulevan kesän ohjelmistosta lukuisten muiden artistien ohella.

Yksi eniten somepöhinää aiheuttanut uusi tapahtuma on Epäjohdonmukaisten tanssiaiset, joka järjestetään elokuussa Rukan kupeessa Kuusamossa sijaitsevalla, käytöstä poistetulla golfkentällä. Somen perusteella Kuusamossa on loppukesästä ruuhkaa, joten aika näyttää, pitääkö tämä paikkansa. Uusi tulokas on myös kesäkuussa Suvilahdessa järjestettävä Radio Nova Festivaali, joka luottaa sekä kotimaisten että ulkomaisten artistien vetovoimaan.

Raskaampaa musiikkia tarjoillaan kesän aikana myös monessa yhteistyötapahtumassamme, kuten Nummirockissa, John Smith Rock Festivaalilla, Dark River Festivalilla, Tuskassa ja Himos Metal Festivalilla. Mielenkiintoinen uutuus on elokuussa Helsinkiin rantautuva Hellsinki Metal Festival, joka tarjoaa kansainvälisen ja katu-uskottavan kattauksen monenlaista metallia.

Festarien välissä musiikin ystäviä hemmotellaan useilla konserteilla, kun kansainväliset tähdet, kuten Iron Maiden, Depeche Mode, Take That ja Rammstein valloittavat lavat Suomessa ja kotimaisista artisteista suurta suosiota nauttiva JVG tekee debyytin Olympiastadionilla.

Seuraamalla medioitamme pysyt perillä sadoista muistakin tapahtumista. Kysy rohkeasti myös lisää Pop Median musiikkimedioista ja markkinointiratkaisuista. Ehdit vielä tavoittaa tapahtumista kiinnostuneen kohderyhmän helposti ja tehokkaasti.

Lisätiedot media@popmedia.fi, pyydä tarjous tai soita Mikko Mali 050 5601750