Videopelaaminen ja e-urheilu vahvassa myötätuulessa

Pop Median edustamat videopelaamiseen ja e-urheiluun keskittyneet mediat Pelaaja.fi, Pelaajat.com ja Tilt.fi jatkavat vahvassa myötätuulessa. 

Videopelaaminen yleistyy harrastuksena jatkuvasti, ja varsinkin pandemia-aikaan pienet tauot tosielämästä ovat osoittautuneet erityisen tärkeiksi monille. Pelaamisen suosion kasvun myötä mediamme tavoittavat entistä suuremman joukon erilaisia peliharrastajia. 

Siinä missä Pelaajan ja Tiltin verkkosivuilla käsitellään pelialan ajankohtaisia uutisia keskustelun ollessa kuumimmillaan, Pelaajan perinteikäs printtilehti tarjoaa sivistäviä erikoisartikkeleita ja kiehtovia henkilöhaastatteluja tiedonjanoisille. Päivänpolttavimmat puheenaiheet kahden viikon välein kertaava Pelaajacast-podcast taas kulkee kuulijansa mukana bussissa, kuntosalilla tai kauppareissulla. Tavoitteenamme on tarjota pelaajille laadukasta sisältöä juuri siellä, missä he tuntevat olonsa kotoisimmaksi.

E-urheilun ystäville on myös luvassa äärimmäisen mielenkiintoinen vuosi. Pelaajatcom tarjoaa seuraajilleen ennennäkemättömän määrän viihdyttäviä hetkiä kilpapelaamisen kentältä sekä runsaasti muuta sisältöä ja pelaamista.

Suomessa huippusuositun Counter-Strike: Global Offensive -pelin kilpakenttä elää parhaillaan hyvin mielenkiintoisia aikoja monien uusien suomalaiskokoonpanojen ja pelaajasiirtojen myötä.

Kilpapelaaminen on tullut jäädäkseen, ja nyt jos koskaan on otollinen hetki ryhtyä seuraamaan suomalaisten matkaa sen kentällä niin kotimaassa kuin myös ulkomailla yhdessä Suomen suurimman e-urheilutoimija Pelaajatcomin kanssa.

Kysy lisää pelimedioista ja kuinka tavoittaa pelaajat sekä pelaamista seuraavat.

Lisätiedot  media@popmedia.fi, pyydä tarjous tai soita Mikko Mali 050 5601750