Uusi TV-opas markkinoille

Musiikkiin ja elokuviin keskittyvä mediayhtiö Pop Media avaa tänään erityisesti mobiilikäyttöön suunnatun tv-oppaan osoitteessa Kake.fi. Tuotekehityksessä on panostettu hyvään käyttökokemukseen sekä toiminnallisuuteen. Kake erottuu muista tv-oppaista myös laajalla elokuvatiedolla. Uusi tv-opas on rakennettu yhdessä Suomen suurimman elokuvasivuston Episodin sekä elokuvien sosiaalisen median Leffatykin kanssa. Jokainen televisiosta näytettävä elokuva tullaan esittelemään sekä elokuvakriitikon että kotimaisen kuluttaja-arvion kautta. Kakesta löytyy aluksi tv:n ilmaiskanavat.

”Nykyajan television katsojista suuri osa kuluttaa paljon elokuvia ja niitä katsotaan entistä enemmän mobiilissa suorana tai erilaisten applikaatioiden kautta. Haluamme tuoda markkinoille kuluttajien arkea helpottavan tv-oppaan, josta on helppo valita illan elokuvat. Kakesta löytyy kaikki muukin ohjelma kätevästi samasta osoitteesta”, kertoo Episodin päätoimittaja Jouni Vikman.

”Telkku.comin kokonaiskävijämäärää ei helposti ohiteta, mutta tavoitteemme on olla suurin tv-opas mobiilikäytössä. Lanseeraus jatkuu koko kevään ajan. Kake.fi on kahdestoista sivustomme ja useissa niissä älypuhelinkäyttö ohittaa pian muut laitteet”, kertoo Pop Median toimitusjohtaja Tuomo Häkkinen.

Lisätiedot: Pop Media Oy, toimitusjohtaja Tuomo Häkkinen, puh. 040 5122398