Uusi Soundi-podcast starttaa Metallica-erikoisjaksolla


Pop Median kustantama musiikkimedia Soundi on julkaissut ensimmäisen jakson uudesta podcastistaan.

Soundin podcast tarttuu musiikkimaailman kuumimpiin puheenaiheisiin terävästi, hauskasti ja asiantuntevasti. Luvassa on ilmiöiden, artistien ja tapahtumien pohtimista vaihtuvien juontajien vetämänä. 

Ensimmäinen jakso on Metallica-erikoisjakso: thrash-uudistajasta rockjättiläiseksi. Jakso on tehty kaupallisessa yhteistyössä Live Nationin kanssa, ja sen juontajina ovat Jone Nikula ja Jussi 69. 

Miksi Lars Ulrich joutui skippaamaan keikan ja miten palokunta liittyy Metallican treeneihin? Ensimmäisen Soundi-podcastin aiheena on kesällä 2024 tuplakeikalle Suomeen saapuva Metallica. Rocktoimittaja Jone Nikula ja The 69 Eyes yhtyeen rumpali Jussi 69 pohtivat ja ihmettelevät Metallican uraa nostaen esiin uskomattomiakin tarinoita vaikutusvaltaisen ja muuntautumiskykyisen yhtyeen historiasta. Tietenkin jaksossa pohditaan myös tulevaa M72-maailmankiertueen sisältöä.

“Soundin verkkosivu ja painettu lehti tavoittavat kuukausittain noin puoli miljoonaa intohimoisesti musiikkia kuluttavaa suomalaista. Podcast täydentää Soundin monipuolista tarjontaa nyt myös audioon”, kertoo Soundin päätoimittaja Mikko Meriläinen.

“Podcast tarjoaa myös uudenlaisia kaupallisia ratkaisuja yhteistyökumppaneillemme erikoisjaksojen ja pidempien yhteistyömallien muodossa” komppaa kaupallisista ratkaisuista vastaava Mikko Mali.

Podcast kuunneltavissa seuraavissa palveluissa.  

Spotify
Apple Podcast
YouTube
LinkTree

Soundi – intohimona musiikki. 

Lisätiedot  media@popmedia.fi, pyydä tarjous tai soita Mikko Mali 050 5601750