Työpaikat

Pop Media on digitaalisiin palveluihin keskittyvä mediayhtiö, joka tavoittaa kuukausittain yli 700 000 aktiivista kaupunkilaista. Kohderyhmään kuuluu erityisesti 18-49 -vuotiaat naiset ja miehet.

Tuotevalikoimassa on 9 johtavaa elokuvan, musiikin ja pelien sivustoa, joista kaikki ovat mobiilioptimoituja. Sivustot ovat Rumba.fi, Soundi.fi, Episodi.fi, Kake.fi, Tilt.fi, Inferno.fi, Rytmi.com, Como.fi, Leffatykki.com ja Mikseri.net. Yhtiön strategiana on lisätä voimakkaasti erityisesti mobiilikulutusta medioissaan. Ensimmäinen Mobile First palvelu Meteli tuotiin markkinoille vuoden 2014 alussa. Kansainvälinen palvelu on suosittu myös Virossa (Melomaan.ee) ja Ruotsissa (Giggo.se).

Pop Media kustantaa neljää korkealaatuista aikakauslehteä, jotka kaikki ovat segmenttinsä johtavia julkaisuja. Musiikkilehdet ovat Soundi, Rumba ja Inferno. Lisäksi Pop Media julkaisee elokuvalehti Episodia sekä kahta laajapainoksista erikoisjulkaisua, jotka ovat Meteli Festarilehti keväisin ja Lahjavinkki loppuvuodesta.