TEHOKASTA VIDEOMAINONTAA POP MEDIAN SIVUSTOILLA

Videomainonta on noussut yhdeksi tehokkaimmista tavoista tavoittaa ja sitouttaa yleisöä. Sen visuaalisuus ja tarinankerronnan voima tekevät siitä ainutlaatuisen keinon välittää viestiä. Tällä hetkellä videomainonnassa on nähtävissä useita mielenkiintoisia trendejä ja Pop Median viihteelliset mediaympäristöt tarjoavat videomainonnalle loistavan alustan.

Lyhyet sisällöt. Sosiaalisessa mediassa suositut lyhyet videot ovat osoittautuneet tehokkaiksi myös perinteisillä verkkosivustoilla. Näiden videoiden kyky vangita katsojan huomio nopeasti ja välittää viesti tehokkaasti lyhyessä ajassa tekee niistä ihanteellisen mainosmuodon.

Uutisartikkeleiden yhteyteen upotetut lyhyet videot tarjoavat lisäarvoa ja pitävät lukijat sitoutuneina pidempään. Lyhyet videot toimivat erinomaisesti erityisesti niissä ympäristöissä, joissa käyttäjät ovat jo valmiiksi aktiivisesti kuluttamassa sisältöä, kuten elokuvia, suoratoistoa, musiikkia, konsertteja tai videopelaamista käsittelevillä Pop Median verkkosivuilla.

Personointi ja kohdennus. Kehittyneen data-analytiikan avulla mainostajat voivat nyt kohdentaa viestejä tarkemmin kuin koskaan aiemmin. Personoidut mainokset parantavat käyttäjäkokemusta ja lisäävät mainosten tehokkuutta, sillä katsojat ovat todennäköisemmin kiinnostuneita sisällöstä, joka resonoi heidän omien kiinnostuksen kohteidensa kanssa. 

Pop Median verkkosivustot tarjoavat laajan valikoiman videomainosformaatteja, jotka on suunniteltu herättämään huomio ja lisäämään sitoutumista.

High impact -formaatit ovat näyttäviä ja visuaalisesti vaikuttavia videomainoksia, jotka erottuvat selkeästi muusta sisällöstä. Ne tarjoavat mahdollisuuden luoda unohtumattomia elämyksiä ja jättävät voimakkaan muistijäljen. Adnamin mainosformaatit ovat todellisia katseenvangitsijoita ja hyvä esimerkki Pop Median tarjoamista high impact -formaateista.

Adnamin mainosformaateissa on myös attention-mittaus, joka on noussut keskeiseksi mittariksi videomainonnassa, sillä se kertoo, kuinka kauan katsojat viettävät aikaa mainoksen parissa. Tämä mittari auttaa ymmärtämään mainoksen vaikuttavuutta ja sitoutumisen tasoa näyttökertojen tai klikkien ohella. 

Outstream-videot loppuunkatselutakuulla. Outstream-videot ovat mainoksia, jotka toistetaan verkkosivuilla sisällön lomassa, esimerkiksi artikkeleiden yhteydessä. Ne  käynnistyvät automaattisesti silloin, kun ne tulevat katsojan näkyviin. Loppuunkatselutakuu varmistaa, että maksat vain silloin, kun mainos katsotaan loppuun asti, mikä lisää mainonnan kustannustehokkuutta ja varmistaa, että viestisi todella tavoittaa katsojat.

Display-mainokset videolla. Erilaiset display-mainokset, jotka sisältävät videosisältöä, yhdistävät perinteisen bannerimainonnan ja videon voiman. Nämä mainokset voivat olla esimerkiksi bannerimainoksia, jotka alkavat toistaa videota, kun käyttäjä liikuttaa hiiren niiden päälle tai klikkaa niitä. Tämä formaatti hyödyntää videon visuaalista vetovoimaa ja tarjoaa samalla tutun ja helposti toteutettavan mainosratkaisun.

Jos sinulla on kysymyksiä videomainontaan liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä. Tiimimme on valmiina auttamaan sinua suunnittelemaan onnistuneen videomainoskampanjan!

Lisätiedot media@popmedia.fi, pyydä tarjous tai soita Mikko Mali 050 560 1750