Tavoita ensi kesän festarikävijät tehokkaasti


Pop Median musiikkimediat raportoivat ympäri vuoden kattavasti tulevista tapahtumista. Kesän lähestyessä kuluttajien mielenkiinto on siirtynyt kanavissamme selvästi ensi kesän festareihin.

Festariuutisia kulutetaan nyt ennätystahtia SoundissaInfernossaRumbassa ja tapahtumakalenteri Metelissä. Kerran vuodessa ilmestyvä Festarilehti kertoo taas kesän mielenkiintoisimmat menovinkit toukokuussa.

Kahden hiljaisemman kesän jälkeen alkava suvi vaikuttaa vilkkaalta. Kotimaisen tarjonnan suhteen on suorastaan runsaudenpula: pitkästä aikaa on luvassa festarikesä, jolloin esimerkiksi sekä JVG että Haloo Helsinki! kiertävät ja viimein koetaan myös se Tehosekoittimen paluu.

Joitain ulkomaisia artisteja on jo nähty Suomessa, ja festivaalien pyörähtäessä käyntiin on mistä valita. Ruisrockissa nähdään yhdysvaltalaisräpin ajankohtaisimmat nimet, kuten Megan Thee Stallion, Playboi Carti ja Polo G sekä viime vuoden suurimmista hiteistä vastanneet The Kid Laroi ja A36. Viimeksi mainitun Samma gamla vanliga kuullaan myös Ilosaarirockissa. Synergiset artistibuukkaukset eivät suinkaan jää tähän: nu-metalin kunnianpalautusta juhlitaan Tuskassa ja Provinssissa Kornin ja Deftonesin johdolla, Qstockissa ja Kuopiorockissa Limp Bizkitin kanssa.

Yksi kesän suosituimmista kansainvälisistä nimistä on Post Malone, joka nähdään Kantolan tapahtumapuistoon muuttavan Weekendin ohjelmistossa. Flow luottaa jälleen oikeaan suhteeseen indien suurnimiä, kuten Nick Cave and the Bad Seeds, ja tämän hetken kuumimpia tuoreita akteja, kuten Fred Again.

Trenditietoisimmat valitsevat kesäjuhlikseen moderneja kaupunkifestivaaleja, joista esimerkkeinä vaikkapa Turun Kesärauha, jossa on mahdollista nähdä Wolf Alice, tai Helsingin Sideways, jonne saapuu Big Thief.

Eikä sovi unohtaa Hyvinkäälle palaavaa Rockfestiä, jota tähdittää metallimammutti Iron Maiden.

Kysy lisää Pop Median musiikkimedioista ja kuinka tavoittaa tapahtumista ja festareista kiinnostunut kohderyhmä.

Lisätiedot  media@popmedia.fi, pyydä tarjous tai soita Mikko Mali 050 5601750