SISÄLTÖYHTEISTYÖLLÄ KOHDERYHMÄN MIELEEN

Pop Median verkkomediat tavoittavat kuukausittain yli kaksi miljoonaa kuluttajaa heille erityisen tärkeissä mediaympäristöissä. Vahva lukijasuhde ja intohimo elokuvia, sarjoja, musiikkia ja pelaamista kohtaan on hyvä lähtökohta myös kaupallisten yhteistöiden suunnitteluun. 

Tehokkaat display-, video- ja natiivimainonnan ratkaisut tarjoavat helpon ja kustannustehokkaan tavan tavoittaa tämä monipuolisesti viihdettä kuluttava kohderyhmä.

Pop Median verkkomediat tarjoavat myös uniikkeja mahdollisuuksia tehdä kampanjalähtöjen sijasta tai niiden rinnalla pidempiaikaista sisältöyhteistyötä. Tämä yhteistyömalli sopii yrityksille ja brändeille jotka haluavat rakentaa syvempää suhdetta kohderyhmäänsä ja tarjota heille kohderyhmän näköistä sisältöä ja aitoa vuorovaikutusta pelkän sisältöyhteistyöstä kertovan logon sijasta. 

Miltä kuulostaisi, jos brändisi olisi se, mistä puhutaan ensimmäisenä uusimpien suoratoistojulkaisujen yhteydessä tai se yritys, joka tarjoaa viikoittain kiinnostavimmat keikka- ja festarivinkit verkossa ja sosiaalisessa mediassa. Positiivinen noste jatkuu myös videopelien ympärillä, ja loppuvuonna ilmestyy monta mielenkiintoista uutuutta.

Sisältöyhteistyöt räätälöidään jokaisen yhteistyökumppanin tarpeet, tavoitteet, budjetti ja tuotantoprosessit huomioiden, ja Pop Median tuottajat pitävät pyörät pyörimässä. Tulosten analysointia, raportointia ja kehitystä tehdään jatkuvasti yhteistyön aikana rimaa nostaen.

Kysy asiantuntijoiltamme myynnistä rohkeasti lisää sisältöyhteistöiden tarjoamista mahdollisuuksista ja varmista paikkasi kuluttajien top of mindissa loppuvuonna.

Lisätiedot media@popmedia.fipyydä tarjous tai soita Mikko Mali 050 5601750