Sisällöt

Lupauksemme

Sisältöjä suurella intohimolla vuodesta 1975

Laadukkaasti tuotetut sisällöt ovat Pop Median ydin, historia ja tulevaisuus.

Intohimo

Olemme tuottaneet kuluttajia puhuttelevia sisältöjä lähes puoli vuosisataa ja haluamme ylittää lukijoidemme odotukset joka päivä.

Viihteellisyys

Lähde kanssamme viihteelle ja hyppää elokuvien kulisseihin, konserttien backstagelle tai lähde makumatkalle maailman ääriin.

Konteksti

Tarjoamme viihteellisen ja positiivisen ympäristön, johon kuluttajien ja mainostajien on helppo hypätä mukaan.

Laatu

Laatu, luovuus ja hauskuus ovat tekemisemme peruskivet. Laadukkaan sisällön pariin palataan aina uudestaan.

Aihealueemme

Lifestyle & Muoti

Sisältö on kuin suurkaupunki: monitahoinen, rento ja kiehtova, jonka parissa hyvin toimeentuleva naiskohderyhmä viettää aikaa samanhenkisten ympäröimänä.

Elokuvat & TV

Elokuvien maaginen lumo, sekä upeat elokuva- ja kotiteatterit houkuttelevat miljoonat suomalaiset elokuvien ja sarjojen pariin joka viikko, vuosi toisensa jälkeen.

Pelit & e-urheilu

Elektroninen urheilu eli Esports kasvaa hurjaa vauhtia niin Suomessa kuin maailmallakin. Konsoleilla, pc:lla ja mobiililla on kaikilla oma kannattajakuntansa j

Musiikki

Musiikki on suositumpaa kuin koskaan. Suosituimpia biisejä striimataan satoja miljoonia kertoja, festivaalit keräävät ennätysyleisöjä, kotimaiset artistit myyvät areenat ja stadionit loppuun ja musiikkivideot ovat verkon katsotuinta sisältöä.

Ruoka

Nauti hyvästä ruoasta, juomasta ja seurasta. Olitpa sitten sinkku, parisuhteessa tai perheellinen, kasvissyöjä, vegaani tai grillimaisteri löydät kaltaistasi seuraa, ideoita ja inspiraatiota ruokahetkiäsi rikastuttamaan.

Mediat

Verkkomediat

Pop Median edustamat verkkomediat tavoittavat joka viikko yli kaksi miljoonaa suomalaista. Uniikit sisällöt ja viihteelliset mediaympäristöt ovat vakiinnuttaneet paikkansa suomalaisten kuluttajien sydämissä.

Lehdet

Pop Median aikakauslehdet ovat 2020-luvun premium-tuotteita, joita luetaan pitkään ja joilla on erityisen vahva lukijasuhde. Soundi, Inferno, Episodi ja Festarilehti ovat musiikkia ja elokuvia seuraavalle yleisölle klassikkotuotteita.

Sisällöntuotanto

Pop Media tuottaa toimituksellisen sisällön lisäksi laaja-alaisesti kaupallisia sisältöjä. Hyvin tuotettuja sisältöjä luetaan, jaetaan ja niitä voidaan käyttää monipuolisesti ostetussa, omassa sekä sosiaalisessa mediassa.

Mainostuotanto

Pop Median luovat ammattilaiset tuottavat monipuolisesti aineistoja digitaalisiin kanaviin, sosiaaliseen mediaan, lehtiin ja tapahtumiin. Asiakkainamme on yrityksiä pienistä perheyrityksistä pörssiyhtiöihin.

Aiheesta lisää

Markkinoinnin tuoreimmat tuulet. Sähköpostiisi.

Tilaa markkinoinnin tuoreimmat kuulumiset suoraan sähköpostiisi.