Rumban konsepti uudistuu – Painopistettä siirretään verkkoon, lehden ilmestymisväli harvenee

Rumba uudistuu ensi vuonna. Iloisen musiikkimediamme painotusta siirretään verkkoon, ja Rumba-lehteä julkaistaan entisen kymmenen sijaan viisi numeroa.

Tämä antaa mahdollisuuksia uudistuksiin: rockin ajankohtaislehtenä aloittanut julkaisumme voi olla entistä ajankohtaisempi verkossa, ja samalla kukin lehden numero voidaan räätälöidä tarkemmin omaksi teemalliseksi kokonaisuudekseen. Lehden mittavat pääartikkelit, jotka keräsivät esimerkiksi viimeisimmässä lukijatutkimuksessa runsaasti kiitosta, saavat entistä enemmän tilaa.

Media siirtyy verkkoon kiihtyvää tahtia, ja Rumba on mukana muutoksessa uudistamalla verkkosivujaan entistä kattavammiksi. Julkaistavien artikkelien kirjoa laajennetaan, uusia juttukonsepteja kehitetään ja lukijoille tarjotaan alati parempaa luettavaa.

Rumba on kasvanut 31-vuotisen taipaleensa aikana suomalaisen musiikkimedian instituutioksi, eikä tätä tähteä päästetä himmenemään vastaisuudessakaan. Niin kauan kuin maailmassa on musiikkia rakastavaa yleisöä, haluamme olla kertomassa aiheesta heille.

Kohti uutta aikakautta,

– Rumban toimitus