Pop Median uusi podcast Rockin kuolema julkaistu

Infernon, Rumban ja Soundin päätoimittajilta uusi podcast. Rockin kuolema -podcastin ensimmäinen jakso on julkaistu.

”Rockin kuolema” on Pop Media Oy:n kustantama uusi podcast, jossa päätoimittajat Jukka Hätinen (Rumba), Mikko Meriläinen (Soundi) ja Matti Riekki (Inferno) keskustelevat musiikkimaailman ajankohtaisista aiheista, iänikuisista totuuksista ja alaa tuulettavista ilmiöistä. Podcast julkaistaan joka toinen viikko, ja sen jaksot vuorottelevat ajankohtaisemman ja ajattomamman sisällön välillä.

Podcastin ensimmäisen jakson aiheita ovat Steelfest-tapahtumaa ympäröivä kohu, Kanye Westin uuden albumin vierailijat sekä artistien kantaaottavuus. Päätoimittajat nostavat esiin Circlen yhteislevyn Richard Dawsonin kanssa ja soittavat Gasellit-yhtyeen Hätä-Miikalle. Podcastin ensimmäinen jakso löytyy nyt Spotifysta ja Youtubesta. Myöhemmin sen löytää myös muista suoratoistopalveluista.

”Me joka tapauksessa puimme ilmiöitä kolumneissa ja pääkirjoituksissa sekä keskustelemme kolmestaan paljon musiikkimaailmasta eri viestikanavissa, joten tuntui luontevalta laajentaa keskustelua myös podcastin muotoon”, Mikko Meriläinen kommentoi.

Rockin kuolema Spotifyssa

Rockin kuolema Youtubessa

Pop Media julkaisee myös Pelaajacastia, joka on Suomen suurin, vanhin ja suosituin videopeliaiheinen podcast, jossa käsitellään videopelien lisäksi muuta harrastuskulttuuria ohjelman juontajien sekä vieraiden näkövinkkelistä.


Kysy lisää podcast-mainonnasta tai pyydä tarjous!

Lisätiedot  media@popmedia.fi, pyydä tarjous tai soita Mikko Mali 050 5601750