Pop Media ostaa Pelaajan

Digitaalisen median ja markkinoinnin asiantuntijayritys Pop Media ostaa enemmistön pelimediayhtiö H-Townista. Suomen suosituimman videopelaamiseen liittyvän uutissivuston Pelaaja.fi:n lisäksi H-Town ylläpitää pelien verkkokauppaa ja julkaisee Pelaaja-lehteä.

Videopelaaminen on yksi kasvavimmista megatrendeistä maailmalla. H-Town on alansa huippuosaaja ja tavoittaa eniten pelaajia Suomessa. Pop Medialla on ennestään jo tunnettu pelimedia TILT, joten yrityskauppa tuo yhtiölle pelimedioiden vankan markkinajohtajuuden. Tarjoamme jatkossa kumppaneillemme entistä monipuolisempia markkinointiratkaisuja myös pelaajien tavoittamiseksi.

Digitaalisten markkinointipalveluiden lisäksi Pop Media tuottaa laadukasta sisältöä muun muassa seuraaville elokuva-, musiikki- ja pelisivustoille: Episodi, Soundi, Rumba, Inferno, Meteli, Leffatykki, Kake, Fum ja Tilt. Pop Media edustaa myös yli 50 muuta sivustoa, joita ovat muun muassa Hellapoliisi, Finnkino ja Radio Nova.

Pop Median asiantuntijat auttavat sinua löytämään oikean kohderyhmän, kanavan ja mediaratkaisun tavoitteiden saavuttamiseksi. Display- ja videomainonta, natiivimainonta, sosiaalinen media, vaikuttajamarkkinointi ja luovat ratkaisut.

Lähde kanssamme viihteelle! 

Lisätiedot  media@popmedia.fi, pyydä tarjous tai soita Mikko Mali 050 5601750