Pop Media mukana Foo Fightersin keikalla ja Slush Musicissa

Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa päivä, kuin kertoa että maailman suurimpiin rockbändeihin lukeutuva Foo Fighters saapuu ensi kesänä Suomeen osana Euroopan kiertuettaan. Foo Fighters esiintyy Helsingin Hietaniemessä 19. kesäkuuta järjestettävässä Rock The Beach –tapahtumassa ja Pop Media on vahvasti menossa mukana, Soundin ollessa tapahtuman virallinen yhteistyökumppani. Luvassa on siis rockintäyteinen kesäpäivä, sekä mielenkiintoista sisältöä tapahtuman ympäriltä.
 
Tänään starttaa myös Slush ja Pop Median Rumba on mukana Slush Music -tapahtumassa Nordic Playlistin mediakumppanina. Nordic Playlist Radio Barin huipputiskijukkien (mm. Orion, Kevin Cole) lähetykset striimataan Rumban verkkosivujen kautta, ja Slush-tunnelmia on luvassa niin Twitteriin kuin Instagramiinkin. Tapahtuman jälkeen Rumban verkkosivuilla julkaistaan Nordic Playlist Radio Barin esiintyjien (Alma, View, Lake Jons, Biniyam) livevideoita ja haastatteluita.
 
Pop Median yhteistyö Suomen Blogimedian kanssa on saanut myös vauhdikkaan startin. Mikäli blogimarkkinointi on vuoden 2017 to do –listallasi, niin kysy meiltä tuoreita lukijatutkimuksen tuloksia ja miksi yhteistyö mielipidevaikuttajien kanssa kannattaa.
 
Yksi blogiemme mielipidevaikuttajista on Janne Naakka, omasta tv-show’sta haaveileva vaatesuunnittelija, YouTube-tähti ja yksi Suomen seuratuimpia sosiaalisen median vaikuttajia. Janne on bloginsa nimen mukaisesti not an average guy. Lokakuussa hän oli The Blog Awardseissa finalistina ja voitti Elle Style Awardseissa Male Dresser 2016 –tittelin. Pohjois-Suomesta kotoisin olevaa tyyliniekkaa seuraa sekä Instagramissa että YouTubessa tällä hetkellä jo yli 100.000 ihmistä ja luku kasvaa koko ajan. Suuren suosion salaisuus piilee aitoudessa, ilossa ja uskottavuudessa; tätä hahmoa on yksinkertaisesti hauska seurata.