Pop Media – Hellan ja viinilasin välissä

”Porilainen valokuvaaja, häpeilemätön nautiskelija ja wannabe-taiteilija rakentaa reseptiikkaa, kuljeksii länsirannikon rannoilla ja karkaa ulkomaille aina tilaisuuden tullen.”

Pop Median edustamien vaikuttajien määrä kasvaa mielenkiintoisella uudella tulokkaalla, kun
Hellan ja viinilasin välissä -blogi somekanavineen liittyy Pop Median FOOD-segmenttiin. Laadukkaan ruoka-aiheisen sisällön takaa löytyy Johanna Koskiranta, joka hurmaa seuraajansa maukkailla resepteillä ja aidoilla elämäntuoksuisilla tarinoilla.

Pop Median edustamat supersuositut ruokavaikuttajat Kinuskikissa ja Hellapoliisi saavat näin rinnallensa kovassa nosteessa olevan ruoka- ja viinipainotteisen lifestyleblogin.

Vaikka vaikuttajamarkkinoinnista on puhuttu jo pitkään, on se monelle yritykselle vielä uusi markkinoinnin muoto. Pop Media on opastanut tänäkin vuonna lukuisia yrityksiä vaikuttajamarkkinoinnin maailmaan ja löytämään kunkin kampanjan tavoitteisiin ja yrityksien arvoihin sopivat vaikuttajat.

Kysy rohkeasti lisää vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijoiltamme media(at)popmedia.fi

Pop Median perinteiset elokuvien ennakkonäytökset jatkuvat syyskuussa. Uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisenä tiedon tapahtumistamme, joten kannattaa lukea tulevat viestimme tarkasti.