Musiikki- ja elokuvasisältö tavoitti ennätysyleisön kesällä!

Pop Median tuottama musiikki- ja elokuvasisältö kiinnosti kuluttajia kesällä, ja sivustot keräsivät ennätysmäärän kävijöitä. Toisin kuin voisi luulla, hyvät säät eivät ole pitäneet ihmisiä poissa netistä – päinvastoin, uutisointia ja keskustelua festivaalien, keikkojen ja elokuvien ympärillä on seurattu ahkerasti.

Kirkkaimpina tähtinä loistivat musiikkisivusto Soundi sekä elokuvasivusto Episodi, joissa molemmissa vierailtiin yli miljoona kertaa heinäkuussa.

Sidewaysista alkanut festarikesä on ollut kuuma, ja kävijäennätykset ovat paukkuneet myös muualla Suomessa, eikä festarikesä ole vielä ohi. Kesällä käytiin myös elokuvissa ja katsottiin erityisesti koko perheen animaatioita. Disneyn digitaalisesti toteutettu uusi versio Leijonakuninkaasta ja jatko-osa hittianimaatiolle Lemmikkien salainen elämä vetivät eniten väkeä teattereihin. Alkusyksyn tapauksia taas ovat aikuisempaan makuun suunnatut elokuvat, kuten Quentin Tarantinon uutuus Once Upon a Time… in Hollywood ja Stephen Kingin Se-filmatisoinnin jatko-osa.Aurinkoista loppukesää!