MSN valitsi Pop Median laadukkaiden viihdeuutisten tuottajaksi

Microsoftin MSN-sivusto avautuu tänään täysin uudistettuna. Jatkossa MSN.fi tarjoaa Suomen laajimman valikoiman uutis- ja lifestylesisältöjä. Laadukkaan ja monipuolisen sisällön sivustolla takaavat suomalaiset sisältöyhteistyökumppanit, kuten A-lehdet, Alma Media, MTV ja Pop Media. Medioista MSN-sisältöjä tuottavat jatkossa muun muassa STT, MTV3, Kauppalehti, Iltalehti, Uusi Suomi, Tuulilasi, Urheilulehti, Maku, Makuja, Episodi, Como, Soundi, Rumba, Rytmi, Inferno ja Rantapallo. Kansainvälisiä kumppaneita ovat muun muassa The New York Times ja CNN.

”MSN:llä on Suomessa kuukausittain yli 1,4 miljoonaa kävijää. Tarjoamme heille nyt laajemman ja räätälöitävämmän sisällön kuin koskaan aiemmin yhdistettynä Microsoftin palveluihin ja hyödyllisiin työkaluihin. Kumppanoidumme jokaisessa aihealueessa parhaiden paikallisten sisällöntuottajien kanssa. Laaja suomalainen sisältöyhteistyö takaa, että aiheet ovat aina tuoreita ja suomalaiselle yleisölle relevantteja”, kertoo Suomen MSN-toiminnoista vastaava Jaakko Saini Microsoftilta.

”Pop Media on MSN-sivuston päätuottaja aihealueilla elokuvat ja musiikki. Microsoft-sopimus vahvistaa asemaamme erityisesti korkealaatuisen verkkouutistuotannon tekijänä. Uskomme että verkon laadukas journalismi kasvattaa kysyntäänsä samanaikaisesti kun lehtien lukeminen vähenee”, kommentoi Pop Median CEO Tuomo Häkkinen.

Pop Media tuottaa kymmeniä viihdeuutisia päivässä ja tavoittaa omilla sivustoillaan yli 500.000 uniikkia kävijää kuukaudessa.