Ohjelmallinen ostaminen

Palvelusta

Ohjelmallinen ostaminen on online-mainostilan ostamista järjestelmien avulla.

Pop Median käyttämällä osto-ohjelmalla (demand side platform, DSP) voidaan ostaa mainostajan lukuun display-, mobiili-, video- ja natiivimainontaa.

Mainontaa kohdennetaan halutuille kohderyhmille ja optimoidaan asetettuja tavoitteita kohti. Hyödynnämme myös luotetuista lähteistä kerättyä 3. osapuolen dataa ja tunnettuja kotimaisia mediataloja ja sivustoja, jotka tarjoavat laadukasta mainosinventaaria. Ohjelmallisen ostamisen avulla voimme myös kohdentaa mainontaa mainostajan verkko- tai kampanjasivulla vierailleille kuluttajille (retargeting).

Ohjelmallisen ostamisen etuna  on laajan ja laadukkaan mainosinventaarin ostaminen ja hallinta yhden  näkymän kautta sekä kontrolli frekvenssistä. Tällöin viestiä ei näytetä liian montaa kertaa yhdelle kuluttajalle ja kampanjan kokonaispeitto sekä teho kasvavat. Ohjelmallisen ostamisen etuna on myös reaaliaikainen optimointi, jolloin kampanjan aikana tapahtuviin muutoksiin pystytään reagoimaan nopeasti kaikissa kanavissa.

Asiantuntijoillamme on vuosien kokemus tuloksellisesta ohjelmallisesta ostamisesta palveluntarjoajan ja mainostajan puolelta.


Usein kysytyt

Kuinka suuri budjettini on oltava?

Asiakas määrittelee itse ohjelmalliseen ostamiseen käytettävän kampanja-, viikko- tai kuukausibudjetin asiantuntijoidemme avustamana. Pop Median ansaintamalli perustuu kampanjan suunnittelu- ja optimointityöhön ja kerromme läpinäkyvästi mikä osa kokonaisbudjetista käytetään mediaan ja mikä työhön. Pilottikampanjan pystyy tekemään edullisimmillaan muutamalla tuhannella eurolla.

Millaisia tuloksia voin odottaa?

Ohjelmallisen ostamisen tavoitteena voi olla esimerkiksi mahdollisimman suuren yleisön tavoittaminen, liikenteen ohjaaminen verkkosivulle, näiden kahden yhdistelmä tai konversio. Ohjelmallinen ostaminen on erittäin kustannustehokas tapa tehdä digitaalista mainontaa ja asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä saavuttamiimme tuloksiin.

Kuinka nopeasti pääsemme käyntiin?

Pop Median vahvuus on nopeus. Tavoitteiden ja budjetin asettamisen jälkeen olemme aloittaneet ohjelmallisen ostamisen nopeimmillaan muutamassa päivässä.


Pyydä yhteydenottoa

Pyydä yhteydenottoa

Tarjouspyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Aiheesta

Markkinoinnin tuoreimmat tuulet. Sähköpostiisi.

Tilaa markkinoinnin tuoreimmat kuulumiset suoraan sähköpostiisi.