Lehtimainonta

Lehtimainonta

Pop Median aikakauslehdet ovat lukijoiden arvostamia premium-tuotteita, joita luetaan pitkään ja joilla on erityisen vahva lukijasuhde.

Musiikkilehti SOUNDI on raportoinut popmaailman tapahtumat suomalaisille jo vuodesta 1975.  Soundi tekee mitä hyvän poplehden pitääkin: tarjoaa lukijoilleen terävänäköisiä, värikkäitä ja asiantuntevia juttuja.

Raskaan rockin erikoislehti INFERNO kokoaa kansiensa väliin maamme osaavimpien kirjoittajien asiantuntemuksen. Inferno on rehellinen, asialleen omistautuva julkaisu. Se ei kumartele kuvia, vaan tarjoaa raskasta asiaa kohderyhmänsä näköisessä ympäristössä.

EPISODI on korkealaatuinen lehti elokuvan maailmasta. Ajankohtainen ja tyylikäs julkaisu tarkastelee elokuvia, niiden tekijöitä ja taustoja. Lehti arvioi kaikki ensi-iltaelokuvat, haastattelee tähdet ja kertoo ensimmäisenä uutuudet.

Pop Media julkaisee keväisin valtakunnan laajimman ja jakelultaan kohdistetuimman FESTARILEHDEN, jossa kaikki kesän isoimmat festarit ja pienemmät tapahtumat ovat kätevästi samoissa kansissa.

Hinnasto

Lehtimainonta on tehokas tapa tavoittaa kuluttaja heille tärkeällä hetkellä.

Lataa lehtikohtaiset mediakortit alta ja pyydä tarjous valitsemiisi lehtiin ja numeroihin. Tarjoamme hyvät alennukset useamman ilmoituksen kampanjasta.


Lehtimainonta parhaimmillaan

Lukijasuhde

Pop Media lehtiä luetaan pitkään, lehdet säilytetään ja niiden pariin palataan monta kertaa, jolloin mainokset saavat myös toistoa.

Korkea huomioarvo

Hyvin suunniteltu lehtimainos on osa lehden sisältöä, jolloin se huomataan ja muistijälki on pitkä.

Monikanavainen

Pop Median lehdillä on suositut verkkosivustot ja yhdistämällä lehti- ja digimainonnan saat lisätehoa kampanjaasi.

Fakta

Digi on täällä, mutta siitä huolimatta 78% suomalaisista lukee viikottain painettuja lehtiä.