Lähde kanssamme viihteelle


Tätä kesää on odotettu! Musiikin ystävät muistavat turhankin hyvin miltä tuntuu, kun tutun keikkapaikan ovet lyödään kiinni ja mahdollisuus suosikkiartistien näkemiseen livenä viedään käsistä. Tästä syystä alkanut suvi näyttää satoine tapahtumineen erityisen hyvältä, kun luvassa on kohtaamisia rakkaiden ystävien ja artistien kanssa ympäri Suomea.

Tapahtumalippuyhtiö Lippu.fin toteuttamasta yli tuhat vastaajaa keränneestä tuoreesta kyselytutkimuksesta selviää, että viihdetapahtumat kiinnostavat suomalaisia enemmän kuin kulttuuri- ja urheilutapahtumat. Viihteen saralla selvästi suosituimpia ovat taas artistien tai bändien keikat.

Vaikka aikaa vietetäänkin enemmän ystävien seurassa ja festareilla, niin tavoittamamme yleisö on helppo saavuttaa myös verkossa kesällä. SoundistaRumbasta ja Infernosta luetaan kiihtyvään tahtiin festareihin ja keikkoihin liittyviä uutisia, etsitään uusia artisteja kesäisille soittolistoille ja keikkakalenteri Metelissä käy myös kova kuhina.

Huonosti ei mene elokuvien ystävilläkään. Top Gun teki juuri paluun valkokankaille yli 30-vuoden tauon jälkeen, ja Elvis laittaa kesällä lanteet keinumaan, monia muita huippuleffoja unohtamatta. Alkuvuoden huikea kävijämäärä elokuvamedia Episodissa ei ollut lyhyt tähdenlento, vaan sivusto tavoittaa kuukaudesta toiseen lähes miljoona suomalaista. 

Ruoanlaitto ulkona kuuluu myös kesään. Grillit kuumenevat, uusia reseptejä ja inspiraatiota etsitään verkosta. Pop Median edustamat Hellapoliisi– ja Ruoka & Koti -sivustot tavoittavat kotikokit niin verkossa kuin sosiaalisessa mediassa. Tiesitkö että Hellapoliisilla on Tiktokissa jo yli 20 000 seuraajaa? 

Viihteellisistä mediaympäristöistä kiinnostuneiden kannattaa muistaa myös Suomen suurimmat pelimediat PelaajaPelaajatcom ja Tilt. Mikäli olet siinä onnellisessa asemassa, että alkaneen kesän markkinointitoimenpiteet on jo suunniteltu, niin kysy rohkeasti kuinka palvelusi tai tuotteesi nostetaan syksyllä viihteen eturiviin tai joka kodin ruokapöytään.

Lisätiedot  media@popmedia.fi, pyydä tarjous tai soita Mikko Mali 050 5601750