Keikkakalenteri METELI uudistuu

Suomen kattavimman keikkakalenterin METELIN sisältö laajenee entisestään. Pop Median viime vuonna Viroon ja Ruotsiin lanseeraamien palveluiden keikat ovat nyt helposti suomalaisten kuluttajien selattavissa METELISSÄ.
 
Suomalaiset käyvät entistä useammin konserteissa sekä festareilla rajojemme ulkopuolella, joten Viron ja Ruotsin keikkatietojen tuominen osaksi palvelua tukee hyvin METELIN kansainvälistymisstrategiaa. Saksan ja Sveitsin keikkatiedot tuodaan suomalaisten kuluttajien saataville seuraavaksi, ja Suomen keikkatiedot löytyvät luonnollisesti jatkossa kaikista ulkomaisista palveluistamme.
 
METELIN kansainvälistyminen avaa myös mielenkiintoisia yhteistyömahdollisuuksia mm. laiva- ja lentoyhtiöiden sekä majoituspalveluiden tarjoajien kanssa. Sadattuhannet suomalaiset matkustivat viime vuonna esimerkiksi Viroon, ja parantunut livetarjonta kiinnostaa entistä useampia matkailijoita. Maaliskuun 28. päivänä käynnistyvä Tallinn Music Week on loistava esimerkki Viron laadukkaasta musiikki- ja tapahtumatarjonnasta.
 
METELISSÄ tapahtumia voi hakea ajankohdan, paikkakunnan, genren, artistin tai näiden yhdistelmien mukaan. METELI ja Pop Median muut mediat tavoittavat verkossa, mobiilissa ja printissä yhteensä yli 500 000 aktiivista tapahtumakävijää. Kesän festareiden ohjelmisto alkaa olla jo hyvällä mallilla, ja Pop Median verkkosivut sekä toukokuussa ilmestyvä FESTARILEHTI kertovat tänä vuonna entistä laajemmin mihin Suomen ja muiden maiden suvessa kannattaa suunnistaa.