Episodi rekisteriseloste

Tältä sivulta löydät Episodi-lehden rekisteriselosteen. Tutustu selosteeseen huolella. Mahdollisissa kysymyksissä toivomme että käännyt privacy (AT) popmedia.fi osoitteen puoleen.

1. Rekisterinpitäjä

Nimi: Pop Media Oy
Osoite: Fredrikinkatu 42, 00100 Helsinki

Rekisterin ylläpitäjä

Nimi: Jaicom Oy
Osoite: Puuvillakatu 4 C 4, 30100 FORSSA

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Nimi: Niklas Koistinen
Postiosoite: Fredrikinkatu 42, 00100 Helsinki
S.posti: niklas.koistinen (AT) popmedia.fi

3. Rekisterin nimi

Episodin tilaajarekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

Rekisteriä käytetään asiakassuhteen hoitoon, asiakasyhteydenpitoon ja markkinointiin. Rekisterin tietoja käytetään Pop Media Oy:n omaan suoramarkkinointiin, jollei asiakas ole suoramarkkinointia kieltänyt. Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei asiakas ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta. Pop Media Oy käyttää näitä ja muita asiakassuhteen aikana syntyneitä tietoja tuote- ja palvelutarjonnan suunnitteluun sekä tarjonnan kohdistamiseksi. Tavoitteena on toimia asiakaslähtöisesti ja huomioida myös asiakkaan erilaiset ostokanavaan liittyvät tottumukset.

5. Rekisterin tietosisältö

Asiakasrekisteri kustakin rekisteristä. Asiakkaan yhteystiedot ja tilaamisen mahdollistavat tiedot: sukunimi, etunimet, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka ja muut asiakaskohtaiset tiedot. Tiedot asiakkaiden tilauksista, toimituksista ja palautuksista.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin yhteys- ja asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemistä ilmoituksista. Asiakassuhde syntyy, kun tekee lehtitilauksen.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Asiakasrekisteristä voidaan luovuttaa nimi- ja osoitetietoja suoramarkkinointi tarkoituksiin. Rekisteristä luovutettavia tietoja voivat tällöin olla nimi- ja osoitetiedot. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen luovutus. Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.