Elokuvamedia Episodi kaikkien aikojen kävijäennätykseen

Elokuvat ja sarjat kiinnostavat suomalaisia kuluttajia enemmän kuin koskaan aikaisemmin, jos mittarina käytetään elokuvamedia Episodin suosiota. Trendi on ollut Episodissa jo pitkään nousivireinen ja lokakuussa Episodin verkkosivulla oli yli 1,8 miljoonaa vierailua. Lähde: Google Analytics.

Elokuvateatterit ovat panostaneet turvalliseen elokuvaelämykseen ja kesäkuun lopusta lokakuun alkuun Suomessa leffalipun osti 1 057 000 katsojaa. Loppuvuonna valkokankaille saapuu vielä monta mielenkiintoista ensi-iltaelokuvaa.

Suoratoistopalvelut tarjoavat myös elokuvien ja sarjojen ystäville viihdettä pimenevien iltojen iloksi.  Juuri nyt kiinnostaa Netflixiltä useampikin uutuussarja (Musta kuningatar, Barbaarit, Emily in Paris).  Vielä julkaisemattomia Netflix-huippuelokuvia (Mank, Hillbilly Elegy) voi nähdä ennen suoratoistojulkaisua myös Suomen elokuvateattereissa marraskuussa.

Amazon Primellä Boratin jatko-osa on ollut huippusuosittu myös Suomessa, ja Disney Plussalla on juuri nyt erityisen ajankohtaisena The Mandalorianin juuri alkanut toinen kausi. Sean Conneryn kuolema on koskettanut koko maailmaa, ja häntä muistellaan yhä monin tavoin. Perinteisen television puolelta Episodin tekijät nostavat esiin Yle Teeman laatuelokuvat ja marraskuun lopulla tulevan Teema-elokuvafestivaalin.