Blogiyhteistyö

Pop Median bloggaajat ovat mielipidevaikuttajia, oman lukijakuntansa heimopäälliköitä joihin luotetaan ja joiden mielipiteitä kuunnellaan. Blogeista haetaan tietoa, kannanottoja, inspiraatiota, vinkkejä, vertaistukea ja trendejä, jotka kaikki vaikuttavat lukijoiden asenteisiin, maailmankuvaan ja erityisesti ostokäyttäytymiseen.

Suositut bloggaajamme ja vaikuttajamme tavoittavat muodista, kauneudesta, lifestylesta, hyvinvoinnista, perhe-elämästä, vanhemmuudesta, ruoasta, leipomisesta, juomasta, sisustuksesta, designista, matkailusta, elämästä ulkomailla ja ekologisista teemoista kiinnostuneen naisvoittoisen kohderyhmän.

Sisältöyhteistyössä blogin edustama arvomaailma yhdistyy lukijoiden mielessä mainostettavaan tuotteeseen. Parhaimmillaan sisältöyhteistyö liittää uusia merkityksiä ja tarttumapintaa, jota ei muuten syntyisi.

Sisältöyhteistyöhön kuuluu aina myös bloggaajien sosiaalisen median kanavien kuten Facebook ja Instagram hyödyntäminen.

Tunnemme bloggaajat ja alan toimintatavat. Tiedämme, miten monimutkaisetkin hankkeet viedään tuloksellisesti läpi. Sisällöt blogeissa ovat ikuisia, joiden pariin hakeudutaan aina uudelleen.


Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö!