Ohjelmallinen ostaminen

Ohjelmallinen ostaminen on online mainostilan ostamista järjestelmien avulla. Mainostajan käyttämällä osto-ohjelmalla (demand side platform, DSP) voidaan ostaa niin display, mobiili kuin videomainontaa.

Pop Media on laajasti mukana ohjelmallisen ostamisen kehityksessä. Lähes kaikki Pop Median online mainostuotteet on ostettavissa ohjelmallisesti, suurin osa avoimen huutokaupan kautta (Open RTB) ja osa vain yksityisten kauppapaikkojen kautta (private market place). Pop Median mainostuotteet ovat ostettavissa suosituimpien osto-ohjelmien, kuten Adformin, Googlen Doubleclick BidManagerin ja MediaMathin avulla.

Private Market Place / Deal ID

Sopimalla yksityisestä kauppapaikasta Pop Median kanssa takaat kampanjoillesi suuremman prioriteetin, sekä avoimesta huutokaupasta poiketen kiinteän hinnan ostamillesi näytöille. Sopimus yksityisestä kauppapaikasta tehdään niin sanotun private dealin tai Deal ID:n kautta, jonka pystyttämiseksi tarvitsemme ostajalta seuraavia tietoja:

  • Osto-ohjelma (DSP)
  • Ostaja (Seat / Buyer ID)
  • Haluttu näkyvyys
  • Halutut mainosformaatit

Pop Media tarjoaa myös ns. First look -ominaisuutta diilien kautta, jossa ostaja saa mahdollisuuden ostaa haluamansa näytöt, ennen kuin niitä tarjotaan kenellekään muulle. Ominaisuus on erityisen arvokas kohdennettua mainontaa ostavalle. Kysy lisää.

Ohjelmallisesti ostettavissa olevat tuotteet

Ohjelmallisesti on tarjolla niin display-, mobiili- kuin videomainontaa. Pop Median mainostuotteet löydät Adformin, Rubiconin ja Pubmaticin alta.

Ohjelmallinen data

Pop Media tarjoaa ohjelmallisesti kiinnostuksen kohteisiin perustuvaa dataa mainostajien käytettäväksi. Data on ostettavissa Adformin kautta Pop Median nimen alla. Data on hinnoiteltu CPM-perusteella.

Pop Median ohjelmallisten datatuotteiden perushinnoittelu on 2 € CPM. Volyymihinnoittelu mahdollista Deal ID -kaupoissa. Datakohdennuksia voi käyttää mediariippumattomasti, kaikissa niissä medioissa jotka tarjoavat inventaariaan Adformin kauppapaikalla.


Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö!